Kvalitét lång tid framöver eller problem inom 1-år?


På senare tid har elcyklar blivit ett mycket populärt transportmedel, eftersom de har en mängd olika fördelar. En elcykel 
kan nu köpas nästan var som helst. Det är dock starkt rekommenderat att undersöka en specifik modell i förväg. Nu är det dags att presentera dig för en ny modell i Himiway-serien.

Varför blir elcyklar allt mer populära?
Efterfrågan på de mest populära elcyklarna har fortsatt att öka under de senaste åren. Detta beror på en rad olika anledningar. På grund av de stigande bränslepriserna bestämmer sig allt fler för att byta till en billig och dessutom miljövänlig elcykel.

Genom att använda en elcykel sparar du inte bara från mycket höga bensinpriser, du gör också något bra för vår miljö på samma gång. Dessutom har användningen av en elcykel också en positiv inverkan på vår hälsa. Trots den inbyggda motorn måste cyklisten anstränga sig fysiskt och ge en viss personlig insats. Detta håller oss inte bara i form utan påverkar också vårt fysiska välbefinnande.

Kostnaden för en elcykel är ofta lite högre, men detta lönar sig under dess livslängd. Därför bör de något högre kostnaderna aldrig hindra dig från att köpa en elcykel. Med många olika modeller från Himiway borde det finnas exakt rätt modell för varje typ av cyklist.

Storsäljare: Himiway Zebra, en expert på lång räckvidd
Den nya e-bike-modellen från den amerikanska tillverkaren Himiway kan definieras av ett antal utmärkande egenskaper. Zebra e-bike kan användas både för en avslappnad stads tur och för en spännande mountainbiketur.

Elmotorn på 250W (750W) watt erbjuder en optimal grund för detta. Detta är en så kallad borstlös navmotor (Cobra Pro har mittmotor 1000W/160nm). Det inbyggda LG-batteriet 1850 lithium har 48 volt och 20Ah laddas vid behov. Batteriet kan också enkelt tas ur och laddas hemma eller på kontoret.

Zebra e-bike har den längsta räckvidden av alla Himiway-modeller. En annan egenskap hos Zebra e-bike är växlingssystemet med 7 olika växlar. Vi har även sammanfattat några andra viktiga punkter:

  • Den rekommenderade längden på ägaren av en Zebra e-bike är 159cm till 190cm. Den här modellen är därför inte bara lämplig för vuxna män utan även för vuxna kvinnor.
  • Den inbyggda LCD-displayen har en extra USB-port. Detta gör det möjligt för cyklisten att enkelt ansluta sina hörlurar eller ladda mobilen.
  • Det inbyggda litiumbatteriet kännetecknas inte bara av snabb laddning utan också av lång livslängd.

 

I en direkt jämförelse av Himiway Zebra och Himiway Cruiser ser vi att:
Himiway Zebra är den direkta efterföljaren till den tidigare Himiway Cruiser-modellen och är också en optimal blandning mellan en bekväm stads- cykel och en mycket säker e-MTB

Till skillnad från den tidigare modellen har Himiway Zebra e-bike en extra innerring och en växelmotor. Tack vare den utmärkta utformningen av de 26 tum (ca 66 cm) breda däcken kan dragkraft och halka förhindras på ett skickligt sätt.

Detta spelar en mycket viktig roll, särskilt under vintermånaderna med lera och snö. Dessutom har Himiway Zebra e-bike ett utbytbart LG-batteri. Om batteriet är tomt kan det enkelt bytas ut mot ett fulladdat batteri. Obegränsad användning är därför möjlig när som helst.

Om du jämför de två modellerna direkt är det märkbart att räckvidden för Himiway Zebra är betydligt längre än för Cruiser-modellen. När Cruiser är fulladdad har den en maximal räckvidd på 60 till 100 kilometer. Zebra e-bike kan däremot räcka upp till 128 kilometer.

Dessutom har Himiway Zebra-modellen en 20 kilo högre nyttolastkapacitet än Cruiser-modellen. Den rekommenderade åkstorleken är densamma för båda modellerna. Men om en användare lägger stor vikt vid motsvarande räckvidd är Himiway Zebra e-bike exakt rätt modell.

Det här är en elcykel värd din tid

Slutsatsen kan enkelt sammanfattas, elcykelns olika fördelar och egenskaper. Med ett laddat batteri räcker e-biken ca 129km. Denna elcykel med lång räckvidd kan användas på många olika sätt och är därför en av de bästa elcyklarna. Den snabba laddningen av det inbyggda LG-batteriet är en annan fördel som gör att fler och fler intresserade bestämmer sig för att köpa den. Naturligtvis spelar även andra fördelar en mycket viktig roll, till exempel den användbara kapaciteten eller elcykelns räckvidd.

Sammanfattningsvis kan man säga att Himiway Zebra e-bike är precis den perfekta elcykeln (Dam) elcykeln (Herr) för alla cyklister som lägger stor vikt vid omfattande fritidsanvändning. Om du också letar efter en lämplig elcykel kan du prova elcykeln Zebra från Himiway. Du kommer att bli mer än förvånad över de många funktionerna hos den här cykeln.

 Denna finns även att få med 750W motor, se regler här: Frågor och svar om en ny typ av moped klass II - Transportstyrelsen