Gå vidare till innehåll

LiFR e-POWER AB

IMPORT - DISTRIBUTION - FÖRSÄLJNING - SERVICE

Varukorg


Guide till finansiering

Lär dig mer om finansiering och avbetalning när du handlar hos oss

Du har som kund hos oss alltid möjlighet att köpa ditt nya eller begagnade fordon helt eller delvis på avbetalning, vi kan alltid erbjuda förmånliga avbetalningsplaner på alla våra fordon och redskap.

Privat
- Avbetalning 12-120 Månader
- Räntefri avbetalning Upp till 36 Månader
- Från 0:- kontant genom WASA Kredit eller KLARNA

Se alla delbetalningsalternativ
Vill du köpa ny el bil eller annat elfordon?
Du bestämmer själv hur mycket du vill låna, återbetalningstid och vad pengarna ska användas till. Lånet är ett vanligt annuitetslån med stor frihet. Lånetiden varierar mellan ett och tio år, maxbeloppet är 150 000 kr. Kontantinsatsen är 0kr.

Vi erbjuder olika avbetalnings alternativ. Avbetalningstider från 12 till 120 månader. Vi erbjuder även räntefri avbetalning upp till 36 månader.

Vill du ha finansiering så lägger vi snabbt och enkelt upp det i till dig via Telefon, Mejl eller i butik medans du väntar. Svar inom några minuter.

Med våra avbetalningstyper för privatpersoner kan du kan välja att betala av hela lånet när du vill utan någon extra ränteavgift och du kan också betala mer än månadsbeloppet varje månad om du vill det.
Företag
Leasing
Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde på 10% av köpesumman. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Leasing är en 100% avdragsgill avgift, både skattemässigt och resultatmässigt.
Hyra
Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Hyra är en 100% avdragsgill avgift, både skattemässigt och resultatmässigt.
Avbetalning
Kunden betalar oftast 20 % som kontantinsats och lånar resterande summa på 3-7 år. Skillnaden mot ett vanligt lån är att vi har äganderättsförbehåll i utrustningen som säkerhet

Welcome to Shopify Store

I act like: